DQPage Home   |   Idéer   |   Profil   |   Kontakt

Idéer


Lejlighedsbilleder:
Ønsker du at forære nogen et personligt billede?
Det kunne f.eks. være i forbindelse med en personlig begivenhed, fx et bryllup, jubilæum, rund fødselsdag, eller andet, så tilbyder jeg mig med personlige billeder, lavet ud fra jeres egne fotos og ønsker.
En forudsætning er, at billedet er digitalt, (enten taget som digitalt foto, eller indscannet), og at jeg få nogle ledetråde om den eller de personer billedet er til, så det færdige billede bliver så personligt som muligt.
Kontakt mig gerne for at høre nærmere om leveringstid, priser mv.

Udstilling i virksomheder:
Virksomheden kan gennem en udstilling i jeres lokaler (foyer, kantine, gangarealer, kontorer mv) give medarbejdere og besøgende en god oplevelse. Billeder på væggen giver farver og påvirker helhedsindtrykket af virksomheden.

I forbindelse med en udstilling tilbyder jeg at lægge udstillingsliste med titel og pris, samt brochurer hvor interesserede kan læse mere om de udstillede billeder. Dette kan være med til at skabe positiv opmærksomhed omkring både kunstforeningen og virksomheden.

En udstilling med mine malerier er uforpligtende, jeg forventer blot, at virksomheden/kunstforeningen investerer i et maleri i størrelsesordenen min. 2.000,- kr. .

En udstilling vil også fremgå af min kunstneriske referenceliste på min hjemmeside, samt i brochurer der udgives i forbindelse med messer og andre større udstillinger.

Det er nu også muligt at leje mine billeder.
- Når du lejer kunst direkte fra mig gælder aftalen i minimum 3 måneder.
- Ved lejeperiodens ikrafttrædelse udfaktureres den samlede leje for den aftalte periode.
- Lejebeløbet pr. måned beregnes som 10 % af det valgte maleris fastsatte salgspris.
- Skulle du efter lejeperioden ønske at købe billedet, fratrækkes lejebeløbet den i forvejen fastsatte salgspris.
- Lejeprisen beregnes med afhentning på min adresse i Aalborg. Evt. forsendelsesomkostninger lægges oveni.